یکی از دغدغههای اصلی مدیران سازمانها، قبضهای سنگین تلفن و هرینههای سرسام آوری است که پایان هر ماه بابت تماسهای داخلی شرکت باید بپردازند. امروزه یکی از مهمترین شروط موفقیت هر سازمانی کنترل هزینههای اضافی و جلوگیری از هدررفت سرمایه میباشد. شاید این سوال ذهن شما را درگیر کرده باشد که برای این مسئله چه راه حلی وجود دارد؟ در جواب باید بگوییم که تکنولوژی راه حل این مسئله را پیدا کرده است و این راه حل چیزی نیست جز تلفن VOIP یا همان تلفن تحت شبکه. در این مقاله قصد داریم تا برای شما توضیح دهیم که تجهیز یک سازمان به سیستم VOIP چه مزایایی خواهد داشت. پس با ما همراه باشید.
VOIP یکی از مدرن ترین و به روز ترین تکنولوژیها در زمینهی ارتباطات است که به آن سرعت بخشیده و از هزینههای این مقوله کاسته است. کلمه VOIP مخفف عبارت Voice Over IP میباشد. یعنی انتقال صدا بر روی پروتکل اینترنت و شبکه.
به کمک تجهیزات VOIP در فضایی که اینترنت در اختیار ما قرار داده است و شبکه از آن پشتیبانی میکند، ارتباطات برقرار میشوند.استفاده از تکنولوژی ویپ آنقدر به صرفه و آسان است که هرکسی با شنیدن مزایایش وسوسه میشود تا این سیستم را در مجموعهی خود راه اندازی کند. در ادامه مزایایی از این تکنولوژی را بررسی میکنیم:
حقیقتا اگر بخواهیم از فواید سیستم ویپ صحبت کنیم در این مقاله نمیگنجد و باید چندین مقاله صرف آن نمود اما در اینجا برای نمونه به چند نکته اشاره میکنیم:
شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که VOIP برای چه کسب و کارهایی، کارآیی بیشتری دارد؟ باید بدانید که به طور کلی هر محلی که نیازمند ارتباطات متعدد (چه داخلی و چه خارجی) باشد میتواند از تلفن تحت شبکه استفاده نماید. برای مثال شرکتهای خصوصی و دولتی ، کارخانهها، انبارها، فروشگاههای بزرگ، دانشگاهها، آرایشگاه ها، کلینیکهای درمانی و زیبایی، آزمایشگاهها، بیمارستانها و… از جمله مراکزی هستند که با راه اندازی سیستم ویپ منفعت زیادی خواهند برد.
البته برخی هنوز بر این باورند که هزینهی راه اندازی این سیستم به صرفه نیست درحالی که مزیتهای سیستم VOIP باعث چشم پوشی از هزینههای اولیهاش میشود و به طور معمول در طول زمان تمامی سرمایهی صرف شده را باز می گرداند.
اولین قدم برای راه اندازی یک سیستم VOIP، ایجاد ساختار شبکه ای در سازمان است. البته امروزه تقریبا تمامی سازمان ها به تجهیزات شبکه مجهز شده اند، پس صرفا باید به دنبال بهترین سیستمی که با توجه به نیازهایمان وجود دارد بگردیم. البته حتما با متخصصین این امر مشورت نمایید، چرا که ممکن است برای راه اندازی، نیازمند به ایجاد تغییراتی در سیستم شبکه سازمان خود بشوید.
سیستمهای VOIP انواع متفاوتی هستند و هر سازمان با توجه به نوع فعالیتی که انجام میدهد به سیستم خاصی نیاز دارد. به طور مثال در یک معدن یا کارخانه که شرایط قرار دادن تلفنهای تحت شبکهی سیمی برای کارگران نیست، گوشیهای تحت شبکهی بیسیم جایگزین مناسبی هستند.
در مکانهایی همچون دانشگاهها و شرکتها، تلفن سیمی با قابلیت کنفرانس صوتی یا تصویری برای برگزاری جلسات بسیار کاربردی است.
در ابتدا اگر مجموعهی شما به شبکه مجهز نمیباشد، باید یک شبکه قراردهید تا بتواند سرویس را از سرویس دهندهی مربوطه گرفته و به تک تک کارمندان شما که درواقع سرویس گیرنده میباشند، بدهد. از آن جاییکه فقط تلفنهای تحت شبکه میتوانند خدمات VOIP را برای شما به ارمغان آورند پس در مرحلهی بعد شما باید تلفن VOIP یا همان تلفن تحت شبکه را که ابزار اختصاصی این سیستم است خریداری کرده و در اختیار کارمندانتان بگذارید.
تلفنهای تحت شبکهی یالینک انواع مختلفی دارند که با توجه به امکانتشان در ردههای مختلفی دسته بندی میشوند. اکنون قصد داریم چند نمونه تلفن تحت شبکه از برند Yealink را در ردهی اقتصادی، میان رده، پیشرفته، فوق پیشرفته و فوق حرفهای برای شما معرفی کنیم:
نظر شما چیست؟ آیا تا کنون از تلفن تحت شبکه استفاده کردهاید؟
جهت اطلاعات تکمیلی و گرفتن مشاورهی فنی برای خرید تجهیزات VOIP با شماره ۴۵۲۲۴-۰۲۱ تماس حاصل نمایید.